Makadi Bay

Makadi Bay

Zaronite u kristalno čistu vodu Crvenog mora i opustite se uz dobru hranu, duge prelepe plaže i nezaboravnu atmosferu Makadi Bay-a.

Pogledajte sve hotele

O Makadi Bay

Na zapadnoj obali Crvenog mora između Safage i Hurgade, nalazi se prelepi zaliv Makadi Bay koji se nežno se gnezdi između mirnih pustinjskih peščanih dina i planina Crvenog mora. Zahvaljujući dugoj zadivljujućoj pešanoj plaži 4km, Makadi Bay je idelno odredište za porodičan odmor, parove kao i za ljubitelje podvodnog sveta. Hoteli u Makadi Bay zalivu grupisani uz obalu, u kombinaciji sa tržnim centrom Makadi i sportskim centrom Makadi, stvaraju mesto za odmor sa svime što vam je potrebno. Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja. U mestu se nalaze luksuzni hoteli, svaki u jedinstvenom stilu, sa komforno opremljenim kompleksima, uređenim vrtovima i brojnim ukrasima. Pruža mogućnosti uživanja u opuštajućem ronjenju među bogatom florom i faunom Crvenog mora. 

 

Makadi Bay Vam obezbeđuje mogućnost da provedete svoje letovanje u savršenoj kombinaciji stare egipatske i arapske kulture i najkvalitetnijih ekskluzivnih letovališta, kao i i najinteresantijim izletima i znamenitostima 

Svi hoteli za lokaciju Makadi Bay

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter