Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Uz kristalno čisto more, nestvaran podvodni svet, moderne i luksuzne hotele Sharm El Sheikh je savršeno mesto za Vaše letovanje.

Pogledajte sve hotele

O Sharm El Sheiku

Sharm El Sheik oduvek važi za najpoznatije mondensko letovalište u azijskom delu Egipta, na samom jugu Sinajskog poluostrva, udaljen 480 km od Kaira. Obala je duga 15 km i čine je tri koralna zaliva Naama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay. Povoljna klima i izuzetan geografski položaj uticali su daSharm el Sheikh izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta u Egiptu. Sunce tokom čitave godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodne su za odmor i letovanje porodica sa decom a za ljubitelje ronjenja fantastični koralni grebeni sa raznolikim podvodnim svetom. More je izuzetno bistro, tirkizno i toplo, a prizor je još nestvarniji sa pustinjom u zaleđu morske obale. Mnogi su razlozi da Vaše letovanje provedete u nekom od udobnih hotela iz ponude. 

 

Uz predivnu hranu, ljubazne domaćine, uzbudljiv noćni život, egzotičnu muziku, bogatu i čarobnu istoriju Egipta, možemo zasigurno reći da Sharm el Sheikh ili Azurna obala Afrike, kako ga zbog njegove lepote još nazivaju, predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta u ovom delu sveta.

Svi hoteli za lokaciju Sharm El Sheik

[ms-hotel location=“Sharm El Sheikh“]

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter