Vi zamislite – mi ostvarimo!

Sharm El Sheikh

Letovanje u egipatskom letovalištu Sharm el Sheikh pruža nezaboravna iskustva na obali Crvenog mora. Ovo malo letovalište, smešteno na jugu Sinajskog poluostrva, očarava svojim luksuznim resortima, prijatnim domaćinima i bogatim podvodnim svetom. 

Zalazak sunca u pustinji, gledanje fascinantnog podvodnog sveta, jahanje kamila i obilazak starog marketa samo su neki od razloga da se odlučite za letovanje u Šarm el Šeiku. 

Ronjenje i snorkeling u kristalno čistim vodama Crvenog mora pružaju jedinstvene poglede na šarenilo riba, egzotičnih morskih životinja i fascinantnih koralnih grebena. 

Šarm el Šeik je idealno mesto za avanturiste, sa brojnim aktivnostima kao što su vožnja kvadova po pustinji, posete beduinima i uspon na Sinajsku goru. Grad nudi i različite verske objekte poput džamija i manastira, kao i bogatu koptsku pravoslavnu crkvu i manastir svete Katarine. 

Sharm el Sheikh je destinacija koja spaja avanturu, opuštanje i očaravajuću kulturu. Odmor na obali Crvenog mora postaje nezaboravno iskustvo koje će vas povesti u svet egzotičnih čuda.