Vi zamislite – mi ostvarimo!

grčka

Lefkada

Lefkada 2024 - First Minute

Lefkada, ostrvo koje pleni svojom prirodnom lepotom i kristalno čistim morem, pruža nezaboravan doživljaj letovanja. Ovo jonsko ostrvo, povezano s kopnom mostom, predstavlja idilično utočište za sve one koji žude za mirnim plažama, slikovitim pejzažima i tradicionalnom grčkom atmosferom. 

Ovo ostrvo će vas osvojiti svojom raznolikom lepotom I plažama koje ostavljaju bez daha. Plaže Porto Katsiki I Egremni, sa belim stenama, dugačkom peščanom obalom i tirkiznim morem, ubrajaju se u najlepše plaže u Grčkoj i predstavljaju pravu oazu za opuštanje i uživanje u toplom suncu. Milos Beach, skrivena u uvali, pruža mir i privatnost, stvarajući savršeno okruženje za romantične trenutke. 

Udaljeni manastir Faneromeni, smešten visoko na brdu, pruža spektakularan pogled na okolna sela i Jonsko more. Nidri, lepo turističko naselje na istočnom delu ostrva, privlači posetioce svojim živopisnim trgovima, brojnim restoranima i barovima uz obalu. Lefkas grad, glavni grad ostrva, nudi spoj istorijskog šarma i modernog ugođaja, savršen za šetnje uskim ulicama i istraživanje lokalne kulture. 

Lefkada je ostrvo izuzetnih prirodnih lepota, fenomenalnih plaža, strmih litica i restorana sa čarobnim pogledima na Jonsko more. Možda vam letovanje na Lefkadi neće ličiti na pravi odmor, već na avanturu, ali sigurno je da ćete sa ovog ostrva ponetidivne uspomene i fenomenalne fotografije.