Vi zamislite – mi ostvarimo!

Olimpska Regija - First Minute 2024

Olimpska regija, poznata i kao Pieria, smeštena je na severu Grčke, južno od Soluna, sa centrom u šarmantnom gradiću Katerini. Ova regija dobila je ime po planini Olimp, najvišoj planini u Grčkoj, s najvišim vrhom Mitikas na 2918 metara nadmorske visine. U Grčkoj mitologiji Olimp predstavlja planinu Bogova. 

Olimpska regija postala je omiljena destinacija među našim turistima, privlačaći ih svojom jedinstvenom kombinacijom planina i prelepih plaža. Svake godine, posetioci dolaze da istraže čari planinarenja na Olimpu, posete antičke lokalitete poput grada Diona i uživaju u blizini Egejskog mora. Što se smeštaja tiče, regija nudi raznovrsne opcije.

Luksuzni hoteli duž obale pružaju potpuni komfor s pogledom na more, opremljeni modernim sadržajima poput spa centra, restorana, bazena, teretane. A za one koji preferiraju pristupačniji smeštaj, postoji niz hotela I apartmana sa dobrom uslugom, idealno za porodice. 

Bilo da birate luksuzni odmor ili pristupačan smeštaj, Olimpska regija nudi savršenu kombinaciju mira, sunca i prelepih pejzaža. Posetite popularna turistička mesta poput Paralie, Olympic Beach-a, Leptokarije, Platamona i Nei Pori, gde možete istražiti Olimp, uživati u Egejskom moru i probati ukusnu grčku kuhinju. Doživite sve ovo i više u Olimpskoj regiji – gde se planine sreću s morem, stvarajući savršen odmor za svakoga.

Poseidon Palace Leptokaria

4/5