Port El Kantaoui

Ovaj gradić nazivaju još i ružičnjakom Tunisa. Nalazi se 6 km od Susa i 140 km od glavnog grada Tunisa. 10 min vožnje od Sousse-a. Izgrađen je u andaluzijskom stilu , a poznat je po čudesnim belim luksuznim kućama, hoteliman i bazarima koji privlace turiste širom sveta. Takodje je poznat I po prelepoj marini za jahte koja je treća po veličini na svetu.

Nudi niz aktivnosti, poput izleta gusarskim brodom ili razgledanja morskog dna u podmornici. Prepoznatljiv je po prostranim peščanim plažama.

Predstavlja prvi i daleko najveći plansko građeni turistički centar sagrađen po uzoru na francusku rivijeru. Port El Kantaoui sa svojim starim jezgrom grada, presvučenim kaldrmom, brojnim ribljim restoranima, kafeterijama, lokalnim čajdžinicama sa pušačima nargila, suvenirnicama i fontanama u cvetnim parkovima, najveći je ponos Tunižana.

Hoteli grupacije EL Mouradi su smešteni u poznatim turističkim mestima kao što su Sousse, Port El Kantaui, Hammamet, Yasmin Hammamet a odlikuju ih dobra usluga i pristupačne cene. Takođe tu je i lanac hotela Vincci koji su poznati po dobroj usluzi i gostoljubivosti. Pored ovih izdvajićemo hotele El Hana Beach, Dreams Beach, El Bousten, Hanibal Palace, Le Royal Marhaba Club, Le President Aqua Park i mnoge druge.

El Mouradi Club Kantaoui

Hotel LTI Bellevue Park

Iberostar Kantaoui Bay

Iberostar Diar El Andalous

Concorde Green Park Palace

El Mouradi Palm Marina

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter