Port El Kantaoui

Port El Kantaoui

Utonite u grad veoma specifične arhitekture, kristalnog plaventila, dugih pešanih plaža i učinite Vašeletovanje nezaboravnim.

Pogledajte sve hotele

O Port El Kantaoui

Ovaj simpatični gradić na obali Severne Afrike nazivaju još i ružinjakom Tunisa. Nalazi se na oko 6 km severno od Soussea. Građen je od 1979. godine kao velika turistička zona oko prelepe marine u kojoj istovremeno može da se usidri preko 300 jahti. Kuće su bele, a jedan deo gradića rađen je u rimskom stilu. Ovde možete pronaći luksuzne hotele u arapskom, turskom ili andaluzijskom stilu. Nije redak slučaj naići na neku hiljadugodišnju vilu ušuškanu u gust maslinjak. Hoteli su građeni u istom stilu I protežu se uz blistavo čisto more, na peščanim plažama sve do grada Soussea.

Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port El Kantaoui je tokom godina postao omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih.
Port je uređen i čist, potpuno prilagođen turistima, sa puno zelenila i cveća, idealan za šetnje.

U marini se nalazi veliki broj prodavnica, kafića, restorana i čuvena fontana sa svetlosno – muzičkom koreografijom. Taksijem ili lokalnim prevozom se lako i brzo stiže do Soussea, ali i do Hergle, malog berberskog sela sa nekoliko odličnih restorana i poslastičarnica i očuvanim lokalnim načinom života.

Svi hoteli za lokaciju Port El Kantaoui

[ms-hotel location=“Port El Kantaoui“]

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter