Yasmine Hammamet

Novo, izuzetno atraktivno letovalište na oko 10 km od starog grada Hamameta. Zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu, Yasmine Hammamet je danas bez premca najluksuznija i najpotpunija turisticka zona u Tunisu.
Preko 40.000 ležaja smešteno je u desetinama modernih hotela i apartmanskih kompleksa sa vidnim pecatom mavarsko-arapskog arhitektonskog stila, koji su rasporedeni u dvostrukom nizu duž 3km duge plaže. Smeštajni kapaciteti su upotpunjeni bogatim pratecim sadržajima, impresivnom turistickom marinom, jednom od najmodernijih i najvecih na Mediteranu, novom tvrđavom Medinom u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslasticarnice, zabavni park Cartage Land, turisticka promenada dužine 2km pored obale sa brojnim kafeima, restoranima i prodavnicama, kazino-kockarnica, cak i prvo pokriveno klizalište u Tunisu.
Yasmine Hammamet je moderan turisticko hotelski grad koji nudi turistima kompletnu ponudu, smeštaj u udobnim i konfornim hotelima u neposrednoj blizini uredenih plaža i mora, upotpunjen atraktivnim i brojnim mogucnostima za zabavu, izlaske i kupovinu. Sve to je ucinilo da se Yasmine Hammamet poslednjih godina svrsta u vrh mediteranskog turizma i postane jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju.

Pored ovog letovališta  pripremili smo za predstojeću letnju sezonu 2019. i druga letovališta kao sto  su: Sousse, Port El Kantaui,Hammamet,  Mahdia…..

Ponuda obuhvata hotele koji se odlikuju kako dobrom uslugom tako i povoljnijim cenama.

Lella Baya

El Mouradi El Menzah

Alhambra Thalasso

Hotel Vincci Marillia

Hotel Concorde Marco Polo

Hotel Vincci Marillia

Vincci Marilla

Lella Baya

El Mouradi Hammamet

El Mouradi el Menzah

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter