Španija

ŠPANIJA – Kraljevina Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Svake godine milioni turista odluče da posete baš Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta. Neće Vam trebati dugo da uverite u lepote koje Vam ova divna zemlja nudi.
Zemlja prepuna raznolikosti kako u prirodi, tako i u kulturi, nudi Vam pregršt zadivljujućih destinacija. Zasigurno najpoznatija odlika Španije su njene prelepe plaže. Od skrivenih i živopisnih plaža Galicije, do sunčanih plaža ostrva i tzv.Costa del Sol…a posebno se ističu egzotične crne vulkanske plaže Kanarskih strva. Ipak, pogrešno bi bilo reći da je Španija samo to!


Snežni vrhovi Pirineja, zadivljujući parkovi prirode Asturiasa, bujne zelene livade, prelepa Andaluzija, očaravajući gradići i sela, jedinstven spoj kulture prožete mnogim uticajima, moderne svetske metropole i istorijski gradovi…sve Vam je na dohvat ruke u ovoj fantastičnoj zemlji!

Od gradski destinacija zasigurno najviše pažnje privlači kosmopolitska metropola Barselona! Grad unikatne arhitekture Gaudija, prestonica sporta Evrope, grad mode, muzike, zabave…Barselona nudi nezaboravno iskustvo svojim posetiocima. Tu je svakako i kraljevski grad Madrid, sedište kraljevine i kraljevske porodice, koje odiše moću i spektakularnošću. Prepustite se jedinstvenom doživljaju Španije! Posetite prelepu Palma de Majorku, proverite zašto je svetski sinonim za zabavu reč Ibiza, zavirite u tradicionalne muzeje i futurističke kulturne centre i galerije, za dozu adrenalina trčite sa bikovima u Pamploni ili učestvujte u spektakularnoj Tomatini, naučite flamenco, jedite tapas i palleu uz čašu dobrog vina ili pak se pridružite domaćinima u tradicionalnoj siesti…
Sve ovo je mali deo onoga što Vam nezaboravna Španija pruža! Zato znate Vašu sledeću destinaciju!

Svi aražmani za destinaciju Španija

*** Ukoliko nema dostupnih aražmana, mogu se organizovati individualni polasci.

Svi hoteli za destinaciju Španija

Surf Mar hotel

Maritim hotel

Alegria Espanya hotel

Alegria Fenals Mar hotel

Don Juan Resort

Vila hotel

Riviera hotel

Reymar Playa

Mont-Rosa hotel

Bon Repos hotel

The New Algarb

Mare Nostrum

Hotel NH Porta Barcelona

IBICA – Popularno mesto za provod

Pogledajte neke od hotela koje možete rezervisati kod nas.

The New Algarb

Mare Nostrum

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter