Albatros Sea World Marsa Alam

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 160km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dugu 500m. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo uređena kupališna zona. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana sa lokalnom hranom, tu su još i italijanski, nemački, kineski, kao i restoran orijentalne kuhinje. Od barova tu su: Lobby bar, Sports Cafe, Pool bar, Olympus bar, Beach bar i Shisha corner.

Plaćaju se: uvozna i flaširana pića, sva pića posle ponoći.

Ostali sadržaji
Hotel poseduje veliki akva park sa 19 tobogana (4 za odrasle i 15 za decu), od čega izdvajamo Twister slide, Flying boat, Wave slide i Body slide. Tu su još i mini golf, stoni tenis, bilijar, razni sportovi poput tenisa, vaterpola, odbojke, aerobika, Wi-Fi internet.

Dodatno se plaća: pranje veša, taxi servis, doktor (na zahtev), SPA centar, suvenirnica.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter