Amathus Beach Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel sa preko četiri decenije poslovanja u kategoriji najboljih hotela na celom ostrvu i članstvom u lancu ”Vodeći hoteli u svetu”, nalazi se u turističkoj regiji Limasola, na oko 10km od centra grada i 75km od aerodroma u Larnaki. Veliko prostranstvo na kome se nalazi (4000 kvm) uređeno po visokim standardima, uz besprekornu uslugu, mnogobrojne sadržaje, raskošne vrtove i jednu od najlepših peščanih plaža u regiji, hotel “Amathus” pruža potpuni doživljaj slogana pod kojim posluje ”unutra luksuz, napolju raj”.

Sadržaj
Hotel ima nekoliko restorana i barova, svaki posebnog stila i ambijenta, u skladu sa vrstom kuhinje koju služi. Bazeni su prilagođeni svim uzrastima i sezonama – veliki centralni za letnje dane, zatvoreni sa grejanom vodom za hladnije doba godine, porodični sa toboganima i rekvizitima za decu.

Spa centar i Wellness (1500kvm) su svet za sebe, ne samo zbog stručnog osoblja, brendiranih preparata, rekvizita za opuštanje, negu i rekreaciju, već i zbog filozofskog pristupa lepoti i zdravlju. U sastavu Spa centra su mini bazeni sa hidro masažom, parno kupatilo, sauna, aromaterapija, masažeri, kozmetički salon, frizer. Od spotrskih sadržaja hotel ima teretanu, teniske terene, stoni tenis i salu za aerobik.

Sobe
Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, fen, ketler, sef, mini bar, telefon, wi-fi internet (besplatan).

http://www.amathuslimassol.com/

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  Vos Travel Poslovnica 1

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter