Amwaj Oyoun Resort & Casino

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Međunarodni aerodrom Šarm el Šeik udaljen je 9 km, a zaliv Nama 20 km. Hotel se nalazi na 11 km od ostrva Tiran i na 40 km od Nacionalnog parka Ras Mohamed.

Sadržaj
Prostrani rizort i spa centar Amwaj Oyoun – Sharm El Sheikh nudi privatnu peščanu plažu, sadržaje za razne sportove na vodi i bazen u obliku lagune sa vodopadima. Ovaj rizort sa 5 zvezdica takođe poseduje pasaž sa prodavnicama. Besplatan WiFi dostupan je u pojedinim zajedničkim prostorijama. Zasebna zgrada sa sadržajima za opuštanje koja pripada rizortu Amwaj Oyoun udaljena je samo 300 metara.

Ova zgrada se nalazi na 500 metara od plaže i uključuje restoran, u kom mogu da doručkuju gosti koji su rezervisali smeštaj sa doručkom.

U ponudi je 8 različitih mesta u kojima se služe hrana i pića, uključujući restoran Onyoun sa uslugom na bazi švedskog stola i italijanski restoran Primi Piatti. U pićima i koktelima možete da uživate u baru i pabu Soweto.

Sobe
Sobe izlaze na sopstveni balkon ili terasu i imaju veliki prostor za sedenje sa flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa kadom i telefonom.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter