Ancient Sands Golf Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se oko 2 km od Abu Tig marine, oko 41 km od aerodroma i oko 28 km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen u nubijskom stilu, raspolaže sa 148 smeštajne jedinice, glavni Dunes restoran i nekoliko barova. Hotel je idealan za ljubitelje golfa i poseduje jedan od većih golf terena, sa za sada izgrađenih 9 rupa, a u planu je još 9. Takođe poseduje i golf akademiju, kao i golf shop.

Plaža
Gosti hotela mogu besplatno da koriste Marina Beach plažu (ulaz, suncobrane i ležaljke), koja je udaljen oko 2,5km od hotela i do koje vozi shuttle bus, više puta dnevno. Peškiri za plažu se uzimaju u hotelu.

Smeštaj
Hotel ima 146 smeštajne jedinice, prostrane i moderno uređene. Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, klima uređaj, ketler.

Plaća se: Wi-Fi internet, telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju glavni restoran Dunes, restoran The Piazza, kao i barovi – Mint Bar & Lounge, Piazza bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Hotel ima 5 bazena (od kojih se 3 greje), spoljni jacuzzi koji se greje, teretanu, shuttle bus do marine, WiFi u javnim prostorijama, frizerski salon.

Plaća se: salon lepote, sportovi na vodi, golf.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

[contact-form-7 id="12379" title="Pošalji upit"]

Za sve informacije i rezervacije pozovite

Owner

Vos Travel Poslovnica 1

Member Since 2019

Slični hoteli

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter