Bellevue Beach Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u oblasti El Gouna na svojoj plaži, oko 40km od aerodroma u Hurgadi i oko 27km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 35.000m2 i raspolaže sa 68 smeštajnih jedinica. Hotel je pogodan za sve generacije i nalazi se u El Gouni koja obiluje različitim sadržajima.

Pored glavnog restorana Sunny Shade gostima hotela su na raspolaganju i tri bara: Cuba Cabana Bar, La Veranda Pizzeria, La Territoire.

Za decu tu je dečiji bazen u okviru hotelskog kompleksa.

Plaža
Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu Bellevue Beach, gosti u vilama imaju svoje plaže u laguni a na raspolaganju je i javna plaža Zeytona Beach (uz doplatu) koja se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Gostima se preporučuje obuća za plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu(gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Sve sobe poseduju klima uređaj, LCD SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar, digitalni sef, fen.

 • Standardne sobe – 27 do 36 m2 maksimum od 3 osobe, locirane na brežuljku sa panoramskim prozorima.
 • Porodične (Family) sobe – 72 m2 sa maksimalnim kapacitetom od 3 odrasle osobe i dvoje dece, sa panoramskim prozorima i pogledom na baštu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel nudi all inclusive uslugu: doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu), popodnevne užine u pool bar-u, pizza u La Veranda restoranu od 11h do 23h. U koncept su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno doba dana na određenim mestima.

Plaća se: uvozna alkoholna pića, sladoled, kokteli i ostalo van koncepta hotela.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, transferi do aerodroma.

Sport i zabava
Bazen za odrasle , bazen za decu. Tokom zimske sezone greje se jedan deo bazena za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, bilijar, boćanje, pikado, odbojka na plaži, ping pong, dnevna i noćna animacija. Wi-Fi internet u celom hotelu, kao i kod bazena.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se:, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter