Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Resort je lociran između Hurgade i luke Safaga, udaljen je od oba mesta oko 30km. Transfer od aerodroma do hotela traje oko 40 min vožnje.

Sadržaj
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay je luksuzan i komforan resort što ga čini idealnim za porodice, parove, kao i za individualne putnike. Hotel nudi za svakoga po nešto: mir, akciju, sportove, wellness, relaksaciju, kulturne znamenitosti i pravi letnji odmor.

Resort nudi ukusnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju, a obroci se služe u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana hranu i piće možete konzumirati i u restoranu Vista Mare, u ribljem restoranu Rock Lobster, baru pored bazena, u pabu Vista Mare, Sport baru, Lobby baru i Divers baru.

U resortu možete uživati u brojnim sportskim aktivnostima kao što su tenis, odbojka, ronjenje, golf, stoni tenis, jahanje i sl.

Za potpuni odmor tu je wellness centar sa otvorenim bazenom, fizioterapijama, masažama, masažama toplim kamenjem, salon lepote, Asia spa centar. Za malo aktivniji tip odmora tu su časovi aerobika kao i besplatno korišćenje teretane.

Animatori su u hotelu zaduženi za dobru atmosferu i zabavu. Preko dana će Vas animirati sa brojnim zabavnim igrama i sadržajima, a uveče su tu profesionalni bendovi koji svojom muzikom upotpunjavaju doživljaj. Jednom nedeljno se održava velika žurka na plaži, a možete se zabavljati i u noćnom klubu hotela svake večeri od 23:30h.

Sobe
Resort raspolaže sa 530 potpuno opremnjenih soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, terasu, klimu, sef, telefon, TV, fen za kosu, mini bar, ogledalo za šminkanje…

cleopatraluxurymakadi.com

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter