Club Paradisio

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u El Gouni na svojoj plaži. Udaljen je oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig marine, oko 25km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je renoviran 2013. godine i od tada nosi ime Club Paradisio. Nalazi se u blizini Abidos marine i oko 300m od golf terena. Gosti hotela mogu da koriste određene sadržaje hotela Steigenberger Golf Resort (po hotelskim pravilima).

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Morgans Beach a’ la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu i diskoteka.

Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, igralište.

Plaća se: čuvanje dece (na zahtev).

Plaža
Hotel se nalazi na sopstvenoj lepo uređenoj plaži, dugačkoj oko 2km. Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom, idealna za porodice sa decom a preko puta plaže mali peščani sprud koji garantuju odlično kupanje bez korišćenja obuće za plažu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, dušeke i suncobrane kao i peškire bez doplate.

Smeštaj
Hotel ima 239 smeštajnih jedinica: club sobe (21-26m2), junior suite, suite i jedan paradise suite. Postoje i dve sobe prilagođene osobama sa invaliditetom, a dostupne su i povezane sobe. Sve sobe su renovirane i imaju balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, sef, LCD TV, fen za kosu, sef, TWC.

Plaćaju se: WiFi, telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i kolači u određeno doba dana na određenim mestima.

Plaća se: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte riblji restoran, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, bankomat, prodavnice, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Tokom zimske sezone greje se glavni bazen i dečiji bazen( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: pikado, bilijar, stoni tenis, streljaštvo, tenis, skvoš, odbojka, fudbal, različite dnevne i večernje animacije. Wi-Fi internet je dostupan u celom kompleksu.

Plaćaju se: jedrenje, ronjenje, snorkeling, kite surfing, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu, saunu i parno kupatilo bez doplate.

Plaćaju se: masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter