Gravity Sahl Hasheesh (Ex Ocean Breeze Hotel)

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Resort je otvoren 2018-te godine, zauzima površinu od 30.460m². Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 20 vila tipa bungalov i raspolaže sa 423 sobe. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m². Hotel ima svoju marinu.

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

Plaža
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa nekoliko a’ la carte restorana – meksički i brazilski, italijanski, orijentalni, azijski ( orijentalni i brazilski a’ la carte restorani su besplatni u toku boravka od minimum 7 dana uz prethodnu rezervaciju), a tu su i barovi – 7K Lounge Bar, La Wien Lobby bar, Splash Pool and Beach bar, Arabesque Oriental Bar, Carina Disco bar. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno vreme na oderđenim mestima.

Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizer, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 7 bazena. Tokom zimske sezone se greje jedan bazen za odrasle i jadan dečiji bazen ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, trbušni ples, aerobik, zumba, vaterpolo, stoni tenis, jutarnja gimnastika, kao i večernji program.

Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, iznajmljivanje vozila za golf i bicikla i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter