Hawaii Le Jardin Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Ovaj raskošni hotel se nalazi na samoj plaži Crvenog mora, 20km severno od aerodroma u Hurgadi, udaljen od centra 15km.Hotel je otvoren marta 2008. godine.

Sadržaj
U glavnom restoranu “Les Palmiers” kao i u dva a la carte restorana možete uživati u raznovrsnoj, ukusno spremljenoj hrani.Hotel poseduje i bar gde se dodatno možete opustiti, kao i tri bazena od kojih se jedan zagreva u hladnijim periodima.
Za najmlađe, postoji “Bambi” dečji klub sa igralištem i dečijim bazenom.Šest dana u nedelji profesionalno osoblje vodi računa o najlađim gostima i čini im odmor nezaboravnim.

Hotel poseduje i konfernecijsku salu, koja je potpuno opremljena.
Što se tiče onih koji ne bi želeli da svoj odmor provedu samo odmarajući, već aktivno, na raspolaganju su sledeći sportovi:aerobik, tenis, bilijard,odbojka na pesku,fudbal,pikado,stoni tenis,teren za golf.
Dodatno se naplaćuje hemijsko čišćenje,kozmetički salon, butici koji se nalaze u sklopu hotela,zlatara,internet kafe.

Sobe
Raspolaže sa 482 standardne sobe i 4 porodične sobe, kao i sobama namenjenim ne pušačima. Sve standarden sobe poseduju francuski ležaj, ili dva zasebna ležaja, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, sa balkonom ili terasom. Od drugih sadržaja sobe poseduju i: klima uređaj, satelitski TV,telefon, fen, sef, mini bar. Porodične sobe su iste kao standardne što se opreme tiče, s tim da su nešto veće kvadrature i imaju dnevnu sobu.

Usluga
Usluga u hotelu je na bazi all inclusiva.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter