Hotel Hilton Sharks Bay Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Ovako luksuzno odmaralište je okruženo palama, 5 km od Aerodroma Šarm el Šeik, a poseduje privatnu plažu, zabavni program za porodicu, različite zabavne aktivnosti i vodene sportove.

Sadržaj
Odmaralište Sharks Bay ima 7 otvorenih bazena i terasu sa dosta prostora za opuštanje. Formu možete održavati u najsavremenije opremljenoj teretani, a nakon toga možete uživati na opuštajućoj masaži uz pogled na Crveno more.

U sklopu odmarališta nalazi se profesionalni ronilački centar koji nudi ronjenje s vodičima uz obalu Crvenog mora. Najmlađim gostima su na raspolaganju dečiji klub, natkriveni dečiji bazen i zabavni programi koje organizuje tim animatora.

Odmaralište nudi jela raznovrsnih kuhinja koja se služe u 13 restorana i barova. U restoranima Mahfouz i Il Rustico se u večernjim časovima služe ukusna jela. U baru Sunset možete uživati u egzotičnim koktelima uz pogled na Crveno more.

Sobe
Sve sobe imaju moderno uređen enterijer i sopstvene balkone. Pored toga poseduju flat-screen TV i frižider. Sadrže kupatilo sa kadom i bade-mantilom.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter