Iberostar Kuriat Palace Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel se nalazi u Monastiru, udaljen svega 1 km od Habib Bourguiba međunarodnog aerodroma (transfer autobusom traje oko 7-8 minuta), 80 km od aerodroma Enfida ili 50 minuta vožnje autobusom, 15 km od grada Sousse, 24 km od Port El Kantoui-a, dok je glavni grad Tunis i njegov aerodrom udaljen 180 km ili 2,5 sata vožnje autobusom. Hotel izlazi direktno na sopstvenu peščanu plažu. U neposrednoj blizini hotela nalaze se golf tereni.

Sadržaj
Hotel poseduje recepciju koja radi 24 sata, prostoriju za prtljag, glavni restoran (ishrana je na bazi švedskog stola sa internacionalnom i gluten-free ishranom), bar u predvorju, 2 otvorena bazena od kojih jedan ima 10 tobogana, bazen za decu, unutrašnji bazen, terene za odbojku na plaži, svakodnevno održavanje soba, besplatan Wi-Fi u svim javnim delovima hotela i u sobama, igralište i klub za decu, spa i wellness centar, saunu, animacioni tim, mogućnost jahanja konja (uz doplatu), fitness centar, lako kretanje po hotelu i pristup plaži za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Moguće je spajanje soba. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni.

Sobe
Svih 382 sobe su prostrane i moderno uredjene, klimatizovane, svaka sa terasom i pogledom na baštu ili more, kupatilom sa tuš kabinom, sat TV-om, fenom, telefonom i sefom (uz doplatu). Sve sobe imaju garderobere.

Usluga
All Inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter