Jasmine Palace Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Sadržaj
Veliki hotelski kompleks u bašti, na peščanoj plaži. Ima 5 hotelskih blokova sa smeštajnim jedinicama, a trenutno se za smeštaj koristi samo blok 1 pored glavne zgrade i bazena.

Pored glavnog restorana The Dunes, hotel ima Bayside Beach restoran za snack na plaži i a la carte restoran Al Bushra Oriental koji gosti mogu da koriste jednom za vreme boravka a uz doplatu Asiatic, snack bar pored bazena, kao i nekoliko barova (Lobby, Snack, Pool, Bayside, Dunes, Hookah) a uz doplatu: ceđeni sokovi, room service, flaširana i uvozna pića, internet, frizerski salon, spa centar, lekar. Hotel ima 2 lifta.

Hotel je otvoren u maju 2014.god i određeni sadržaji su i dalje nedostupni pa hotel zadržava pravo izmene. Hotelski radovi ne ometaju boravak gostiju.

Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (700m-preporučuje se obuća za plažu). Jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje je u fazi izgradnje.

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Organizovana je odlična animacija za odrasle i decu nekoliko puta u toku dana.

Sobe
Kompleks raspolaže sa 690 smeštajnih jedinica. Standardne sobe (dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim krevetom). Sve poseduju TWC, fen, klima uređaj, sef, mini bar (korišćenje sadržaja se naknadno plaća), SAT TV, telefon, balkon ili terasu. Standardne sobe 37m2 su sa pogledom na baštu (doplata za pogled na bazen), Deluxe sobe 41m2, za više od 2 odrasle osobe su sa pogledom na baštu (doplata za pogled na bazen), Family sobe sa 2 sobe i jednim kupatilom 49m2.

www.jasminepalaceresort.com

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter