Maranton Beach Hotel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel Maranton Beach se nalazi na uslasku u malo mesto Kinira (oko 8 kilometara od Skala Potamije i oko 12 kilometara od jedne od najlepših plaža na ostvu – Golden Beach-a), na oko 50 metara od šljunkovite plaže, okružen zelenilom. U blizini hotela su dve poznate plaže, Dolphin Beach (1km) i Paradise Beach (3km).

Sadržaj
Hotel ima recepciju, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, mini market, dečije igralište, TV salu, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), parking…

Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Sobe
Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu.

 • Standardne sobe imaju pogled na planinu ili more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj; IV osoba (dete do 12 g.) deli zajednički ležaj).
 • Promo sobe se razlikuju od standardnih samo po tome što se nalaze u prizemlju i imaju pogled na baštu.
 • Sobe sa krevetima na sprat sa pogledom na more su veličine cca 27 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i kreveti na sprat).
 • Sobe sa krevetima na sprat sa pogledom na planinu su veličine cca 27 kvm i namenjene su za 2-5 osoba (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i kreveti na sprat i pomoćni ležaj).

Usluga
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – „švedski sto“ (samoposluživanje).

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  Vos Travel Poslovnica 1

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter