Marriott Beach Resort Hurghada

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se na svojoj plaži, oko 7km od aerodroma, oko 8km od starog centra – Sakala i oko 600m od novog turističkog centra – Memša.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1995. godine, dobitnik je brojnih nagrada i nosilac velikog broja sertifikata za usluge. Čini ga glavna zgrada u kojoj se nalaze 283 smeštajne jedinice. U sklopu hotela nalazi se nekoliko a la carte restorana i četiri bara.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište na plaži i mini club.

Plaža
Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Kupališna zoba je sa lepim ulaskom u dubinu. Poseduje i malo ostrvo do koga se dolazi mostićem. Suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži se ne plaćaju.

Smeštaj
Hotel poseduje 283 smeštajne jedinice od čega su 25 apartmani. Sve sobe sadrže klima uređaj, telefon, internet, LCD TV sa filmskim kanalima, fen za kosu, sef, TWC, balkon, set za čaj i kafu.

Plaća se: telefon, mini bar, Wi-Fi internet, room service.

Hrana i piće
Usluga je polupansion i all inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela). Pored glavnog, hotel ima italijanski a la carte restoran, Toscany (besplatno jednom u toku boravka) i četiri bara: Surf and Turf (od 11:00 do zalaska sunca), Sunshine Bar & Beach Front , Patio Cafe i Sunset Bar. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restoran, sva uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizer, usluge pranja i peglanja veša, lekar, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u svom sastavu ima bazen, dečiji bazen. Otvoreni bazen se greje tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: dva teniska i skvoš terena, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, internet na javnim mestima.

Plaća se: skvoš i teniski tereni, ronjenje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu, saunu, jacuzzi, tursko kupatilo i parno kupatilo uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter