Meliton Hotel & Spa – Porto Carras VIP

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel Porto Carras Meliton se nalazi pored 9 km duge peščane plaže u prirodnom okruženju koje se prostire na 1763 hektara. Ponuda obuhvata izvrsnu kuhinju, spa centar, bar sa sudoperom i tekućom vodom pored bazena i golf teren sa 18 rupa. U jutarnjim časovima se priprema sertifikovani grčki doručak.

Sobe
Sve sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju; svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf.

Sadržaj
Hotel takođe obuhvata spa i talasoterapijski centar koji je 9 puta primio nagradu časopisa Conde Nast Traveller i nudi tretmane sa Elemis proizvodima i vinskim spa proizvodima Domaine Porto Carras. Na raspolaganju su zatvoreni bazen sa morskom vodom, talasoterapijski bazen, bazen sa vodom visokog saliniteta i 6 hidromasažnih kada.

Usluga
U okviru objekta na raspolaganju vam je 15 barova i restorana. Dostupni su i posebni meniji za decu. U živoj muzici možete da uživate kasnije tokom večeri u baru.

Plaža
Na plaži označenoj Plavom zastavicom možete da se bavite raznovrsnim aktivnostima, kao što su plivanje, gnjuranje, ronjenje, skijanje na vodi, jedrenje, vožnja kanua i jedrenje na dasci. Na raspolaganju su i kazino, bioskop na otvorenom i 2 dečija igrališta.

Za korisnike pomenutih suite-ova postoji privatna, ogradjena VIP plaža sa prelepim ležaljkama i baldahinima.

Ovaj hotel je ponosni nosilac Ekološke nagrade Green Key i nudi butike, mini-market i suvenirnicu u okviru objekta. Ponuda obuhvata i dečiji klub i tinejdžerski klub.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

[contact-form-7 id="12379" title="Pošalji upit"]

Za sve informacije i rezervacije pozovite

Owner

Vos Travel Poslovnica 1

Member Since 2019

Slični hoteli

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter