Vi zamislite – mi ostvarimo!

/5

Munamar Beach & Residence Hotel

Munamar

Od  / po danu

Pošalji upit

LOKACIJA
Ovaj hotel, namenjen isključivo odraslim osobama, nalazi se na odličnoj lokaciji u Ičmeleru. Udaljen je 8 km od centra Marmarisa, a 100 km od aerodroma u Dalamanu. Sagrađen je 1989. godine na površini 6.850 m2, a poslednji put renoviran 2011. godine. Nalazi se direktno na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su suncobrani, ležaljke i peškiri besplatni za goste hotela.

SMEŠTAJ
Hotelsku celinu čine dve petospratne zgrade koje raspolažu sa 64 standardne sobe sa pogledom na kopno ili more (površine 27 m2, za maksimum 3 osobe) i 4 porodične sobe (površine 50 m2, dve sobe odvojene vratima, za maksimum 4 osobe). Svaka soba ima individualni klima uređaj, telefon, TV, sef (besplatno), mini-bar (prazan), WiFi internet (besplatno), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

SADRŽAJ
Glavni restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, WiFi internet u lobiju, teretana, sauna, tursko kupatilo. Plaćaju se: frizerski salon, internet cafe, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, sportovi na vodi, prodavnice, doktor na poziv.

USLUGA
All inclusive

SOBE

  • Standardna delimični pogled na more
  • Standard soba pogled more

Od  / po danu

Pošalji upit