Rixos Sharm El Sheikh

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Odmaralište Rixos Sharm El Sheikh se nalazi na obali mora i okruženo je palmama. U celom objektu je dostupan besplatan bežični internet, a pored toga, gostima je na raspolaganju 11 bazena, 7 à-la-carte restorana, 5 barova i peščana plaža. Na privatnoj plaži i u kabanama na bazenu možete koristiti usluge privatnog batlera, uz doplatu.

Nama Bej, u kojem se nalazi šetalište kraj mora, nalazi se na 22 km od odmarališta Rixos Sharm El Sheikh. Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik udaljen je 8 km. Odmaralište pruža besplatnu uslugu prevoza autobusom do šetališta u Nama Beju.

Sadržaj
Spa centar hotela Rixos nudi niz mogućnosti za opuštanje, uključujući masažu celog tela i kozmetičke tretmane. Na raspolaganju je i moderna teretana opremljena najsavremenijom kardiovaskularnom opremom. Objekat takođe poseduje 3 vodena tobogana.

U sklopu odmarališta možete da se bavite raznovrsnim sportskim aktivnostima, kao što su tenis, stoni tenis i odbojka na plaži. Ostale aktivnosti uključuju pikado, bilijar i gnjuranje. Deca se mogu zabavljati u dečjem klubu Rixy Kids.

Sobe
Sve sobe u odmaralištu Rixos poseduju balkon ili terasu, sa kojih se pruža pogled na more, vrt ili bazen. Svaka soba sadrži TV sa ravnim ekranom, mini-bar, garderober i telefon. Pojedine sobe imaju veliki prostor za sedenje.

Usluga
U restoranima Lalezar, Sakura i Hatmehit možete uživati u autentičnim jelima turske i japanske kuhinje, kao i u jelima od plodova mora. Restoran Callaina služi jela italijanske kuhinje sa à-la-carte menija, a restoran Papyrus nudi jela orijentalne kuhinje. Odmaralište takođe ima indijski i kineski restoran. Sadržaji za večernju zabavu uključuju noćni klub, diskoteku i noćni klub na otvorenom, smešten na plaži.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter