Royal Tulip Beach Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 15km od centra i oko 17km od aerodroma Marsa Alam, oko 230km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je lociran na idealnoj poziciji sa pogledom na veličanstveni zaliv i blizu najpopularnijih mesta za ronjenje na Crvenom moru. Obuhvata površinu od 56.000m². Hotel poseduje glavni restoran, dva a la carte restorana (riblji i italijanski) i nekoliko barova.

Od dečijih sadržaja tu su bazen, mini akva park, mini klub i igralište.

Plaža
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj
Sve sobe su opremljene sa: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja (120cm), klima, telefon, sef, mini bar, kupatilo sa tušem, LCD TV, satelitska televiziija, terasa ili baklon.

Plaća se: Wi Fi internet, room service, mini bar.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive i obuhvata: doručak, ručak, večeru (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), užine u baru na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna pića, sokovi od sveže ceđenog voća i sladoled, sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i sušenja veša, doktor, apoteka, sala za konferencije, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena za odrasle, jedan dečiji bazen i bazen sa akva parkom za decu. Tokom zimske sezone greje se jedan bazen za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su :odbojka na plaži, boćanje, fudbal, stoni tenis, pikado i ostale dnevne animacije i večernji program.

Plaća se: ronilački centar, kite centar, sportovi na vodi, bilijar, jahanje konja, Wi Fi internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter