Samra Bay

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Samra Bay nalazi se u Hurgadi, u oblasti Crvenog mora i nudi otvoreni bazen i spa centar.

Sadržaj
Objekat raspolaže recepcijom koja radi non-stop i frizerskim salonom. Hotel poseduje privatni prostor na plaži i nudi uslugu iznajmljivanja automobila. Tokom boravka možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su gnjuranje, ronjenje i ribolov. Zona za ronjenje Malek Diša nalazi se na 13 km od hotela Samra Bay, a zona Koast Lajn na 17 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km od hotela Samra Bay.

Usluga
Hotel poseduje otvoreni bazen koji radi tokom cele godine i pribor za pripremu roštilja. Gosti mogu da uživaju u obrocima u restoranu ili da popiju piće u baru.

Sobe
Sve sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice poseduju prostor za sedenje gde možete da se opustite. U sobi je dostupno i kuvalo. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo opremljeno kadom ili tušem. Bežični internet može se besplatno koristiti u hotelu Samra Bay.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter