Serenity Fun City

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Serenity Fun City hotel se prostire na 33 000 kvadratnih metara, u oblasti Makadi Bay. Od aerodroma je udaljen 36 kilometara. Gosti hotela koriste plažu hotela Serenity Makadi Beach, koja se nalazi na 350 metara i do koje je organozovan besplata šatl bus.

Sadržaj
Za ljubitelje aktivnijeg odmora i sportskih sadržaja hotel nudi: akva park sa toboganima, bazene, bazen sa talasima, teretanu, saunu, parno kupatilo, 2 teniska terena, sobe za masažu, sportove na vodi. Za decu je organizovana animacija, dečiji klub, tobogani, igrice, diskoteka, a dečije igralište se nalazi na plaži hotela Serenity Makadi Beach. Takođe hotel ima i menjačnicu, prodavnicu suvenira, zlataru, bankomat.

Sobe
Hotel poseduje 585 soba. Sve sobe su veoma prostrane, sa luksuznim nameštajem i imaju SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini fridžider, sef, kupatilo sa tušem, aparat za pravljenje čaja i kafe.

Usluga
Gostima hotela na raspolaganju su glavni restoran na bazi švedskog stola, restoran kod akva parka, kafe bar sa terason i prelepim pogledom na more, kafe bar pored bazena, 3 a la carte restorana sa italijanskom, orijentalnom i istočnjačkom kuhinjom, diskoteka.

http://www.serenitymakadi.com/

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter