Serenity Makadi Beach

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora na privatnoj plaži koja je duga 320 metara. Hotelski kompleks je sagrađen 2006. godine u marakonskom stilu, okružen prelepom baštom odakle se pruža pogled na tirkizno more.

Sobe
Hotel obuhvata površinu od oko 400.000 m2 i ima 684 sobe, standardne sobe imaju klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, frižider, sef, fen i balkon.

Sadržaj
Hotel ima 6 restorana i 5 barova, 6 otvorenih bazena sa ukupnom površinom oko 4000 m², jedan bazen je sa đakuzijem, a dva su sa morskom vodom.
Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju hemijsko čišćenje, animacija, prodavnica, menjačnica i bankomat, konferencijska sala, internet café, dečiji klub, baby servis, doktor, frizerski salon, aerobik, aquabik, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, boćanje, teretana, tenis, masaže, sauna, parno kupatilo, stoni tenis i diving centar. Uz doplatu gosti mogu koristiti i hotelski autobus do centra Hurgade.
Na hotelskoj plaži su pontoni jer ima dosta korala. Korišćenje ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira za plažu je uračunato u cenu.

Usluga
Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

http://www.serenitymakadi.com/

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  Vos Travel Poslovnica 1

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter