Sharm Dreams Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Rizort Sharm Dreams nalazi se na samo 200 metara od Crvenog mora u zalivu Nama. U ponudi su prostrane sobe, kazino, ronilački centar u okviru objekta i 9 bazena.

Za 5 minuta pešice stiže se do akva parka i privatne plaže rizorta. Osoblje turističkog deska će vam rado pomoći pri organizovanju usluge iznajmljivanja automobila ili pružiti informacije o lokalnim atrakcijama. Deci su na raspolaganju dnevne aktivnosti.

Rizort Sharm Dreams nalazi se na 20 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. Recepcija radi non-stop. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Obližnje rekreativne aktivnosti uključuju jahanje kamila i ronjenje.

Sobe
Sobe su moderno uređene i uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pored toga imaju sef i mini-bar. Pojedine sobe obuhvataju namešten balkon i deo za sedenje sa kaučem.

Usluga
Egipatska jela služe se u restoranu Le Jardin, koji raspolaže terasom sa dalekosežnim pogledom na Sinajsku goru. Rizort Dream takođe poseduje italijanski restoran i teksaško-meksički restoran. Tu je i bar u tropskom stilu sa bilijarom, u kojem se služe kokteli.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter