Sultan Gardens Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Ovo odmaralište sa 5 zvezdica poseduje sopstvenu peščanu plažu sa pontonskim terasama u Zalivu ajkula. Gostima nudi 5 slatkovodna bazena okružena palmama i nesmetan pogled na ostrvo Tiran. Jedan od bazena je namenjem isključivo odraslim osobama i obuhvata otvoren đakuzi i bar na ivici.

Usluga
Odmaralište Sultan Gardens poseduje 5 restorana, koji nude domaće testenine, jela kajunske kuhinje i kuvanje pred gostima. U ponudi je i indijski restoran „House of Spice“. U sveže ulovljenim morskim plodovima možete uživati na terasi kraj mora u restoranu Sea Food Market.

Sadržaj
U okviru odmarališta na raspolaganju su salonski bar sa 2 velika ekrana i 24-časovni kafe u kome se služe i sladoledi. U baru Shallal tokom celog dana možete probati sveže ceđene sokove i lagana jela.

Možete zakazati tretmane masaže u spa centru hotela Sultan ili se opustiti na drvenoj ležaljci kraj bazena. Deca se mogu zabavljati na vodenom toboganu ili igralištu i uživati u aktivnostima u dečjem klubu.

Sobe
Klimatizovane sobe u odmaralištu Sultan Gardens uređene su u vedrim bojama i imaju drveni nameštaj. Svaka soba je opremljena TV-om sa satelitskim kanalima.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter