Sunrise Arabian Beach Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Odmaralište Sunrise Arabian Beach okruženo je vrtovima i smešteno pored sopstvene plaže u čuvenoj oblasti Šarks Bej. U ponudi ima raznovrsne sadržaje, uključujući spa centar i 6 a-la-carte restorana. Besplatan bežični internet dostupan je u celom odmaralištu.

Odmaralište gleda na ostrvo Tiran i nudi besplatan prevoz do Zabavnog i tržnog centra Soho Square, udaljenog 8 km. Nama Bej se nalazi na 11 km, a Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik na 9 km.

Sobe
Sve moderne sobe odmarališta Sunrise Arabian Beach elegantno su uređene u arapskom stilu i imaju sopstveni balkon ili terasu. Takođe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo.

Usluga
Bogata gastronomska ponuda odmarališta uključuje indijski restoran Masala, tajlandski restoran Sabai, italijanski restoran La Pergola i francuski restoran Côte d’Azur. U restoranu Waterfall Grill služe se internacionalna jela na bazi švedskog stola. Salonski bar i kafe takođe su na raspolaganju.

Savršen za opuštanje i obnavljanje energije, velnes centar raspolaže hidromasažnom kadom, parnim kupatilom i saunom. Ostali sadržaji i usluge odmarališta obuhvataju masaže na plaži, dobro opremljenu teretanu i izbor sportova na vodi.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter