Sunrise Diamond Beach Resort

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Smešten na platou Om El Seid, rizort Sunrise Diamond Beach raspolaže sopstvenom plažom. Poseduje 4 restorana, 3 bazena, kao i bazen sa akva parkom i školu ronjenja. U ponudi ima 2 à-la-carte restorana i besplatan WiFi.

Rizort Sunrise Diamond Beach je udaljen 20 km od Međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. U okviru objekta postoji besplatan parking.

Sobe
Gostima je na raspolaganju široki izbor soba. Za porodice naručito su pogodne porodične sobe sa njihovim konceptom, koji ppodrazumeva zasebne sobe za roditelje i decu. U rizortu Sunrise Diamond Beach sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider i sopstveno kupatilo. Svaka soba ima balkon sa pogledom na Crveno more ili bazen.

Usluga
Gosti mogu da uživaju u različitim restoranima kao što su restoran Oriental na plaži, italijanski restoran i indijski stilski restoran Kandahar. Takođe su na raspolaganju i 6 barova sa izborom mesta gde se možete opustiti i uživati u piću.

Rizort u ponudi ima spa centar i fitnes centar i međunarodni centar za ronjenje gde možete istraživati raznobojne grebene i egzotične ribe Crvenog mora.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter