The Princess Beach Hotel Superior

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel je udaljen od Larnake oko 10km, a od međunarodnog aerodroma 25km. Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži koja je nosilac prestižne oznake “Plava zastava”, što je međunarodni ekološki standard kvaliteta zaštite okoline mora i obala. “Plava zastava” na plaži je danas u svetu vrlo cenjena turistička oznaka i sve više je glavni orijentir turistima prilikom odabira destinacije za letovanje. Svake godine se dodeljuje plažama i marinama koje ispune rigorozne međunarodne standarde po 33 kriterijuma. Uz samu plažu se nalazi travnata površina sa suncobranima i ležaljkama, besplatnim za goste hotela.

Usluga
Glavni obroci se služe u „Kraljevom restoranu“, piće i lokalni specijaliteti u „Kraljičinom baru“ uz plažu, a „Princezin bar“ sa prostranom terasom, mesto je šarenih koktela, ceđenih sokova, sladoleda i kolača.

Sadržaj
Od sadržaja za opuštanje i zabavu, hotel ima veliki otvoreni bazen i bazen za decu, teretanu, parno kupatilo, saunu, teniski teren, sportove na vodi, celodnevnu animaciju za decu i odrasle, salu za igrice, teren za odbojku na pesku.

Sobe
Sobe, ukupno 138, nalaze se u glavnoj zgradi (smeštaj za najviše tri osobe), i dva bočna krila bliže plaži (prostrane sobe za porodice sa decom). Svaka soba ima LCD TV, balkon ili terasu, telefon, radio, fen, ketler, sef (uz doplatu), wi-fi konekciju (uz doplatu od 30 evra za 7 dana), mini frižider. Bežični internet je besplatan u lobiju hotela.

http://www.princessbeachhotel.com.cy/

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter