Titanic Beach Spa Aqua Park

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park nalazi se na peščanoj plaži, na oko 18 km od centra Hurgade, a 8 km od aerodroma južno ka Safagi.

Sadržaj
Ovaj hotel nudi svojim gostima veliki broj različitih aktivnosti kao što su odbojka, boćanje, teretana, ronjenje, bilijar, kuglanje, aerobik, stoni tenis, mini golf, a na raspolaganju su i teniski tereni, mini klub i dečije igralište. Za roditelje je uz doplatu na raspolaganju i čuvanje dece.

Bez dodatnog plaćanja gosti mogu da iskoriste sledeće usluge koje hotel pruža: šatl bus jednom dnevno do nove marine, jednu masažu u toku boravka, usluge frizera jednom nedeljno, jedna večera u a la carte restoranu, dnevno punjenje minibara bezalkoholnim pićima.

Ovaj hotel ima najveći akvapark u Hurgadi, sa brojnim toboganima, bazenom sa veštačkim talasima, lenjom rekom,i stvoren je za avanturu i uživanje.

Sobe
Hotel raspolaže sa 480 deluxe soba, 83 porodične sobe, 40 junior apartmana, 4 Executive apartmana i Predsednički apartman. Sve sobe i apartmani su prostrani i nude udoban prostor i opuštajuću atmosferu. Deluxe sobe imaju klimu, SAT/LCD TV, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, sef, minibar i terasu ili balkon.

http://titanicgroup.com/english/index.html

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  Vos Travel Poslovnica 1

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter