Verginia Sharm Resort & Aqua Park

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Smešten u mirnom delu Šarm El Šeika, odmaralište Verginia poseduje spa centar i veliki bazen sa vodopadom i fontanama. Ponuda odmarališta uključuje besplatnu uslugu prevoza do Nama Beja.

Koralni grebeni u Nacionalnom parku Ras Mohamed nalaze se na 65 km od odmarališta Verginia. Međunarodni aerodrom Šarm el Šeik udaljen je samo 15 minuta vožnje. U okviru odmarališta obezbeđen je besplatan parking.

Sadržaj
Tokom boravka možete vežbati u teretani odmarališta, a zatim se opustiti u klubu zdravlja koji obuhvata hidromasažnu kadu, hamam i saunu.

Ronilački centar odmarališta Verginia Sharm omogućava vam da istražujete veličanstven podvodni pejzaž i faunu Crvenog mora. Deca se mogu bezbedno igrati u dečijem bazenu.

Profesionalni tim animatora zadužen je za zabavu dece tokom celog dana. Uveče se organizuje živi zabavni program u amfiteatru u okviru objekta.

Usluga
U 2 restorana odmarališta služi se raznovrsna hrana, uključujući internacionalna i orijentalna jela i specijalitete od morskih plodova. U baru Ghadamas možete uživati u koktelima i živoj muzici.

Sobe
Sobe imaju balkon, a apartmani tipa „suite“ gledaju na bazen i na palme. Sve klimatizovane smeštajne jedinice nude TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i besplatan bežični internet.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter