Viva Blue Resort Sharm El Naga

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Nalazi se u Sharm El Nagi, Soma Bay, oko 35 km od Hurgade.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u sklopu nacionalnog parka, na najatraktivnijem delu obale za ronjenje. Poseduje ukupno 107 soba (48 standardnih, 49 superior, 5 apartmana i 4 junior apartmana). U okviru hotela se nalazi glavni restoran, a la carte restoran Pool grill restoran i 4 bara.

Hotel je namenjen isključivo osobama starijim od 16 godina (adults only).

Plaža
Hotel se nalazi na plaži. Na ulazu u vodu je jedan od najlepših koralnih grebena na ovom delu obale, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, diving i snorkling. Ulaz u vodu je omogućen preko pontona i stepenica.

Smeštaj
Sve standardne sobe (42 m2) imaju balkon, satelitsku TV, sef, klimu. U superior sobama je dostupan set za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) – doručak , kasni doručak , ručak, užina, večera i kasna večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića dostupna u nekom od barova u periodu od 10:00 do 00:00h: Pool grill bar, Lobi bar, Viva bar.

Plaća se: A la Carte restoran, espreso, ceđeni sokovi, sladoled, milk šejk, nargila i uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Pušenje je zabranjeno u svim zatvorenim prostorijama.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, sala za konferencije, doktor, prodavnice, apoteka, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena (oba se greju tokom zime-što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), amfitetar, malu teretanu, večernje animacije, Wi-Fi (besplatan u lobiju). Dostupni su stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, boćanje, mini fudbal, noćni program ponedeljkom i četvrtkom

Plaća se: diving centar, Kit centar i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

[contact-form-7 id="12379" title="Pošalji upit"]

Za sve informacije i rezervacije pozovite

Owner

Vos Travel Poslovnica 1

Member Since 2019

Slični hoteli

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter