Bodrum

Bodrum

Utonite u grad elegantne i specifične arhitekture, kristalnog plaventila, dugih pešanih plaža koji krase ovj grad na obali Turske.

Pogledajte sve lokacije

O Bodrumu

Poluostrvo Bodrum se nalazi na zapadnoj obali Turske i širom Bodruma dominira evropski uticaj. Oivičeno je kristalnom vodom Egejskog mora i nalazi se na 20 minuta od najbližeg grčkog ostrva Kos. Bodrum je veoma šarenolik i zanimljiv u svakom pogledu; potrebno je dosta strpljenja da ga potpuno istražite i iskusite sve što on pruža. Bodrum, kao jedno od veoma poznatih turskih letovališta, iz godine u godinu, na sve veći broj turista ostavlja najlepše utiske. Iako turisti iz celog sveta svake godine uživaju u plažama Bodruma, njegovim izvrsnim hotelima i modernim restoranima Bodrum nikad ne gubi svoj posebni šarm. 

 

Bodrum ima specifičnu eleganciju i atmosferu kojom odišu njegove simpatične ulice: od gradskog zamka, do sjajne marine i kafića i barova prekrivenih cvećem, kao i specifične arhitekture u kojoj bela i plava boja dominiraju, a koja ovo letovalište čini posebno fotogeničnim mestom, zaista čarobnim!

Pogledajte sve

Lokacije

Lokacije

Pogledajte sve

Hotele

Hoteli

Lokacije

Hoteli

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter