Vi zamislite – mi ostvarimo!

Kosta Brava Španija

Kosta Brava, biser Španije na severozapadnom Mediteranu, obećava nezaboravno letovanje ispunjeno raznovrsnim doživljajima. Ovih 200 kilometara divlje obale očarava posetioce svojim zlatnim plažama i kristalno čistim morem. 

Kosta Brava, što doslovno znači divlja obala, nudi grandioznu i dugu obalu sa nekim od najčistijih mora na svetu. Njene široke, peščane plaže, poput one u Ljoret de Maru i Agaró, čine ovu destinaciju savršenom za nezaboravno letovanje.

Kosta Brava je bogata arheološkim nalazištima koja datiraju iz antičke Grčke, Rimskog carstva i drugih perioda. Ova regija nudi fascinantan uvid u istoriju kroz tragove starosti I do 2.500 godina. Ljubitelji serije Game of Thrones mogu istražiti lokacije snimanja u Đironi i drugim delovima Kosta Brave. 

Kosta Brava se ponosi jednom od najboljih kuhinja u Evropi. Od plažnih barova do restorana s Mišelinovim zvezdama, ova regija nudi raznolike gastronomske užitke po pristupačnim cenama.

Turizam na Kosta Bravi je raznolik, pružajući odlične opcije za mlade koji traže noćni život i vodene sportove, kao i za porodice koje žele mirniji odmor. Kosta Brava obećava nezaboravno letovanje koje će zadovoljiti svačiji ukus.