Španija

Destinacija

Španija

ŠPANIJA – Kraljevina Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.

Pogledajte sve lokacije

O Španiji

Zemlja prepuna raznolikosti kako u prirodi, tako i u kulturi, nudi Vam pregršt zadivljujućih destinacija. Zasigurno najpoznatija odlika Španije su njene prelepe plaže. Od skrivenih i živopisnih plaža Galicije, do sunčanih plaža ostrva i tzv. Costa del Sol…a posebno se ističu egzotične crne vulkanske plaže Kanarskih strva. Ipak, pogrešno bi bilo reći da je Španija samo to!

Snežni vrhovi Pirineja, zadivljujući parkovi prirode Asturiasa, bujne zelene livade, prelepa Andaluzija, očaravajući gradići i sela, jedinstven spoj kulture prožete mnogim uticajima, moderne svetske metropole i istorijski gradovi…sve Vam je na dohvat ruke u ovoj fantastičnoj zemlji!

Od gradski destinacija zasigurno najviše pažnje privlači kosmopolitska metropola Barselona! Grad unikatne arhitekture Gaudija, prestonica sporta Evrope, grad mode, muzike, zabave…Barselona nudi nezaboravno iskustvo svojim posetiocima.

Tu je svakako i kraljevski grad Madrid, sedište kraljevine i kraljevske porodice, koje odiše moću i spektakularnošću. Prepustite se jedinstvenom doživljaju Španije!

Posetite prelepu Palma de Majorku, proverite zašto je svetski sinonim za zabavu reč Ibiza, zavirite u tradicionalne muzeje i futurističke kulturne centre i galerije, za dozu adrenalina trčite sa bikovima u Pamploni ili učestvujte u spektakularnoj Tomatini, naučite flamenco, jedite tapas i palleu uz čašu dobrog vina ili pak se pridružite domaćinima u tradicionalnoj siesti…

Svake godine milioni turista odluče da posete baš Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta.

Pozovite nas za više informacija

011/145-223-67

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter