Skijatos

Skijatos

Skijatos važi za najzelenije ostrvo iz grupe Sporada sa velikim brojem peščanih plaža na kojima ćete uživati.

Pogledajte sve hotele

O Skijatosu

Skijatos je nalepše i najpristupačnije ostrvo severnih Sporada.Celo ostrvo je pokriveno borovom šumom i maslinovim drvećem.Iako skromne veličine od oko 50 kvadratnih kilometara poznato je po velikom broju prelepih plaža od kojih se izdvajaju Koukounaries, Agia Eleni, Troulos, Megali Amos, Aselinos, Lalaria, Kastro, i nezaboravna Banana Beach.

Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Veoma je popularno i privlačno turistima zbog prelepih, dugačkih, peščanih plaža sa mnoštvom drveća i kristalno čistom vodom. 

Odmor na Skijatosu je idealan kako za one koji vole uzbudljiv noćni život, šoping, prelepe plaže i sjajnu zabavu, tako i za one koji vole mirniji odmor. Bilo da ste pošli na miran ili aktivan odmor, da ste željni sunčanja ili odmora u hladu, da volite moderne kafiće ili netaknutu prirodu, Skijatos je pravo mesto za vas.

Svi hoteli za lokaciju Skijatos

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter