Vi zamislite – mi ostvarimo!

Grčka

Jonska Obala

Dobro došli na čarobnu Jonsku obalu, jednu od najuzbudljivijih destinacija zapadne Grčke! Ova regija, obasjana tirkiznim tonovima Jonskog mora, gde se sunce, more i istorija isprepliću u savršenom skladu, očarava svojom lepotom.

Sivota, slikovito ribarsko naselje, poznato je po svojim prelepim plažama i tirkiznoj vodi.

Okruženo zelenim brdima, Sivota pruža oazu mira i netaknute prirode. Posetioci mogu istraživati skrivene uvale brodom, uživati u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u lokalnim taverama i opuštati se na šarmantnim plažama poput Mega Ammou i Agia Paraskevi.

Parga, grad s uskim uličicama i šarenim kućama, očarava svojom jedinstvenom lepotom. Nalazi se između zelenih brda s kojih se pruža fantastičan pogled na Jonsko more. Parga nudi čarobne plaže poput Krioneri i Valtos, gde se sunce, pesak i bistro more stapaju u savršenu harmoniju.

Jonska obala, s mestima kao što su Sivota i Parga, ne samo da nudi bajkovite pejzaže i luksuzan odmor, već i autentično grčko iskustvo koje će oduševiti svakog posetioca. Ova regija je pravo blago za ljubitelje mora, prirode i culture.

Hotel Sofia

Grčka-Jonsko more
2/5
Hotel Sofia se nalazi u mestu Nikiana, između Lefkade i mesta Nidri, na 200 metara od plaže i 1.5 km od centra. Od Lefkade je udaljen 10 km, a od