Vi zamislite – mi ostvarimo!

Putno osiguranje

Zašto preporučujemo putno zdravstveno osiguranje?

Uvek kada dodje vreme za Vaše putovanje bilo da li je poslovno ili privatno razmišljete, da li mi je potrebno osiguranje i zbog čega?

Pročitajte do kraja naš tekst i shvatićete da je uvek bolje posedovati polisu osiguranja, nego krenuti na put bez istog.

Šta je putno zdravstveno osiguranje i šta mi ono pokriva?

Putno zdravstveno osiguranje je polisa osiguranja gde ste osigurani u inostranstvu od nezgoda ili bolesti koje Vam se mogu destiti na putu. Osigurana suma zavisi od osiguravača. U Vos Travel-u možete kupiti polisu osiguranja kompanije Triglav sa osiguranim pokrićem do 30.000€. Možete kupiti sa i bez Covid pokrića.

Kada kupite polisu osiguranja u slučaju bilo kakve nezgode, javljate se osiguravajućoj kući i oni Vas upućuju na najbližeg lekara sa kojima sarađuju. Pregled Vam je besplatan i svi troškovi lečenja. Europ Assistance Vam je dostupan 24h na tel: + 381 11 41 44 105. 

Na sledećem linku možete se informisati šta Vam pokriva putno zdravstveno osiguranje.

https://www.triglav.rs

Ukoliko ne posedujete polisu osiguranja i zatreba Vam lekar, platićete mnogo više samo prijem u ambulantu od polise koju ste kupili u Srbiji. Zato je naša preporuka da svi putnici poseduju putno zdravstveno osiguranje.

U Vos Travel-u osiguranje možete kupiti u našoj poslovnici u Vladetinoj 2a, bez obzira da li imate aranžman preko nas ili ne ili da nam pošaljete Vaš pasoš, i mi Vam kroz par minuta pošaljemo online putem mail-a.

Srećan i bezbedan put želi Vam Vos Travel.