Alanja

Alanja

U Alanji ćete pronaći savršenu kombinaciju zelenila i dugih peščanih plaža koje su glavno obeležje ovog prelepog turskog grada.

Pogledajte sve hotele

O Alanji

Sa jedne strane grada turisti se mogu upoznati sa istorijskim znamenitostima poput osmougaone Crvene kule (Kizil Kula), običajima i gostoljubivošću stanovništva, čuvenim turskim radnjama, gastronomskim specijalitetima i najboljim noćnim provodom u regiji. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat. Ova, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada.

 

Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. Zalazak sunca ostavlja poseban utisak i doživljaj koji će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših ili možda čak i najlepši odmor

Svi hoteli za lokaciju Alanja

Ne propustite nove ponude

Prijavite se za newsletter