Vi zamislite – mi ostvarimo!

5/5
Odličan kvalitet!

Akka Alinda Hotel

General

Od  / po danu

Pošalji upit
Sadržaj

Opis

Lokacija hotela: Nalazi se na oko 65km od aerodroma u Antaliji u oblasti Kiriš. Od centra Kemera udaljen je oko 7km do koga lako možete doći dolmušem. Hotel je delimično renoviran 2019. i prostire se na površini od 32.000m2. Preporuka je za porodice sa decom zbog svojih sadržaja.

Opis hotela i hotelski sadržaj: Hotel u svom sastavu poseduje besplatan WiFi internet, 3 restorana (glavni i dva a la carte restorana), 5 barova, 2 spoljna bazena i jedan unutrašnji, četiri vodena tobogana, spa centar (tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik). Gostima su na raspolaganju 2 teniska terena, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi (uz doplatu), animacijski program (dnevni i večernji). Za najmlađe su obezbeđeni dečiji bazen, dečiji meni, igralište, mini klub (4-12 godina). Uz doplatu su: dadilja, doktor, osvetljavanje sportskih terena, motorni sportovi na vodi, masaže, pranje veša…

Plaža: Hotel poseduje svoju privatnu, peščano – šljunkovitu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni, kao i peškiri za plažu i beach bar.

Opisi smeštajnih jedinica: Hotel se sastoji glavne zgrade i aneks deo sa ukupno 409 soba. U glavnoj zgradi su 195 standardnih soba, 15 family soba, 1 king suite. U aneks zgradi su 72 standard side blok sobe, 12 apart standardnih soba, 42 standardnih comfort soba, 49 duplex family soba, 11 comfort family soba. Sve sobe su opremljene centralnom klimom, besplatni WiFi internet, TV, sef, kupatilo, mini – bar, balkon ili terasu. Room servis je uz doplatu.

Usluga u hotelu: All Inclusive na bazi švedskog stola.

Web site hotela: https://www.akkahotels.com/en/alinda

Cene

Program putovanja

Aranžman uključuje / isključuje

Mapa

Od  / po danu

Pošalji upit