Vi zamislite – mi ostvarimo!

Ekonomičan hotel

NOVOSTAR BUDGET PYRAMIDES CLUB & SPA

Tunis
177014 L

Od  / po danu

Pošalji upit

Opis

*besplatan smeštaj za dete do 14 god.

Lokacija:  Hotel se nalazi na severnom delu Hammametskog zaliva u popularnom gradu Nabelu (Nabeul) koji je administrativni i uneverzitetski centar turističke oblasti “Cap bon”. Udaljen 125km od aerodroma Monastir, 900m od centra grada.

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, ali ima i deo sa stenama. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu za goste koji imaju all inclusive uslugu. Hotel ne obezbeđuje peskire za plažu.

Hotelski sadržaj: recepcija 24h, bar, diskoteka, restoran, prodavnica suvenira, animacija, dečije igralište, mini klub, otvoreni bazen sa nekoliko tobogana, menjačnica, perionica veša (doplata), lekar (doplata). Wi-fi je dostupan u lobiju hotela (besplatno). Renoviran je 2019. godine kada je ušao u lanac Novostar hotela.

Sobe: hotel raspolaže sa 375 jednostavno opremljenih soba rasporedjenih u glavnoj zgradi, anex zgradi i bungalovima. Sobe su renovirane 2019.god. Sve sobe imaju LCD SAT TV, mini frižider (na recepciji uz doplatu), kupatilo, klima uređaj, sef uz doplatu, balkon. Pojedine sobe u glavnoj zgradi nemaju balkon.

Standradne sobe u glavnoj zgradi ili anex zgradi ili bungalovima (oko 20m2) za maksimum troje odraslih, dva standardna kreveta ili francuski ležaj + mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta, pogled vrt ili more. Pojedine sobe u glavnoj zgradi nemaju balkon.

Apartmani u aneks zgradi su za max/min dvoje odraslih i dvoje dece ili četvoro odraslih i jedno dete, četiri standardna kreveta i jedan pomoćni krevet. Apartmani su sa dve odvojene sobe, a kod većina su sobe odvojene vratima.

Usluga: Polu pansion (doručak i večera, samposluživanje, izbor više jela)  ili  All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT U HOTELU

Kontakt: www.novostar-hotels.com/en/hotels/

Napomena: ekonomičan hotel za sve tipove gostiju

Cene

31.05. – 11.06.2024. (10 noći) – već od 544 eur po osobi (polupansion)

05.07. – 12.07.2024. (6 noći) – već od 595 eur po osobi (polupansion)

20.08. – 03.09.2024. (13 noći) – već od 935 eur po osobi (polupansion)

01.10. – 11.10.2024. (9 noći) – već od 575 eur po osobi (polupansion)

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

Termini putovanja: 31.05.-18.10.2024. NA 8/11/12 ili 15 dana

PAKET ARANZMAN, polasci: utorkom i petkom
PROGRAM PUTOVANJA avio prevoznik Nouvelair

8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Svi hoteli sem Iberostara, Hiltona i Steigenbergera korišćenje usluge hrane i pića ne naplaćuju, a gosti zadržavaju narukvice za all inclusive do polaska na transfer. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi, a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).

KRAJ PROGRAMA.

Putnici moraju imati svoje zaštitne maske koje će koristiti na aerodromu, u avionu, u autobusu i zdravstvenim ustanovama u slučaju potrebe. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Po putniku je dozvoljeno nošenje jednog prtljaga do 20 kg težine kao i jedan ručni prtljag do 5 kg koji odgovara standardu avio kompanije Nouvelair. Bebe do 1,99 god. imaju pravo na 10 kg prtljaga i nemaju zasebno mesto u avionu. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni).

Trudnicama do kraja šestog meseca trudnoće za nekomplikovanu trudnoću nije potrebno lekarsko uverenje za putovanje.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Aranžman uključuje / isključuje

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Tunis (Monastir) – Beograd kompanijom Nouvelair, aerodromske takse u iznosu od 53,46 evra (taksa aerodroma Nikola Tesla 25.86 evra, aerodroma u Monastiru 27.6 evra), YQ taksa (doplata za gorivo). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena najkasnije 20 dana pre početka putovanja. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: grupni transfer autobusom od aerodroma u Monastiru do izabranog hotela, u odlasku i povratku, troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu putovanja nije uračunato:
– za državljane Republike Srbije troškovi pribavljanja vize 60 TND po osobi, plaćaju i bebe (20 evra), dobija se na aerodromu u Monastiru, uz obavezan hotelski vaučer. Prilikom uplate aranžmana obavezno je dostaviti i broj pasoša;
– boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu (1TND tuniski dinar = 0,3 evra okvirno), deca do 12 godina ne plaćaju;
– obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.
-doplata za privatni povratni transfer na relaciji aerodrom Monastir – hotel iznosi 140 evra po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju transfer (dečije sedište nije obavezno).

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa  (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Vos Travel ima ugovor.

Mapa