Vi zamislite – mi ostvarimo!

/5

Westin Resort Hotel

Vos Travel Hoteli Westin Resort Hotel Kalamata Grčka 0 870x555

Od  / po danu

Pošalji upit
Sadržaj

Opis

POLOŽAJ
Najluksuzniji hotelski resort cele regije i generalno jedan od najluksuznijih u Grčkoj, smešten je na Peloponezu u regiji Mesinija, nadomak Pilosa. Ova mini regija zauzima površinu od oko 1000 hektara duž jugozapadne obale Peloponeza na udaljenosti oko 60 kilometara od Kalamate. Atina je udaljena 170 km. Costa Navarino je smešten u velikoj peščanoj uvali jonske obale, gde su ležaljke i suncobrani gostima na raspolaganju bez doplate a peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

SMEŠTAJ
Ukupno 445 luksuznih soba, uključujući 130 soba sa privatnim bazenima. U svim sobama postoje klima, mini-bar (uz doplatu na licu mesta), TV sa ravnim ekranom , kupatilo (odvojena kada), tropski tuš, kozmetičko ogledalo, frotirski bade mantili i papuče, Wi-Fi internet, brza internet veza (uz doplatu na licu mesta), telefon, sef, fen, pegla i daska za peglanje, kuvalo za vodu, terasa.

Double deluxe sa pogledom na vrt su površine oko 39m². Dizajn soba odlikuje kombinacija primorske elegancije i udobnosti. Moderan nameštaj, sa tonovima mora i peska. Soba je predviđena za smeštaj 2 do 3 osobe i u njoj se nalazi francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i dodatni ležaj, koji je uglavnom u vidu sofe na rasklapanje.

Double deluxe sobe sa pogledom na kopleks i more su veličine oko 39m² i opremljene su modernim nameštajem. Soba je predviđena za smeštaj 2 do 3 osobe i u njoj se nalazi francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i dodatni ležaj, koji je uglavnom u vidu sofe na rasklapanje.

Double superior soba sa pogledom na vrt, su površine oko 49m². Namenjene su smeštaju 2 do 4 osobe. Elegantno su dizajnirane i imaju prostrani dnevni boravak. U sobi se nalaze francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i dodatnii ležaj u vidu sofe na rasklapanje.

Porodični suite (Suite family) sa pogledom na vrt je površine oko 70-80m². Namenjen je smeštaju 2 do 4 osobe. Čine ga prostrana dnevna soba sa sofom na raskalapanje, trpezarija, kupatilo i odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, otvorenim kupatilom i terase sa pogledom na vrt i bazene kompleksa.

Infinity soba sa privatnim bazenom i pogledom na vrt je površine oko 39m². Sve sobe ovog tipa poseduju privatni bazen površine oko 23m². Sobe su namenjene smeštaju 2 do 3 osobe ili 2 odraslih i dvoje dece ukoliko je drugo dete do 2 godine. U sobi su francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvalačenje.

Infinity suite sa privatnim bazenom i pogledom na baštu su površine oko 70-80m². Privatni bazen koji poseduju je površine oko 23-35m². Namenjen je smeštaju 2 do 4 osobe. Sastoji se iz prostrane dnevne sobe sa sofom na razvlačenje, trpezarijom, kupatilom i odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, otvorenim kupatilom i terasom sa pogledom na vrt i bazene kompleksa.

SADRŽAJ
Kažu da sve ono čime se ponosila antička Grčka živi i danas u Costa Navarinu. Ceo kompleks leži na brežuljcima i starim maslinjacima u koje su prelepo uklopljeni moderni golf tereni. U okviru hotelskog kompleksa su još i amfiteatar i bioskop na otvorenom. Od mnogobrojnih sadržaja tu su još i otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni sa toboganima, teretana, fitnes centar, frizer (uz doplatu), kozmetičar (uz doplatu), sala za konferenciju, veliki SPA centar (uz doplatu), lekar na poziv (uz doplatu), hemijsko čišćenje (uz doplatu), bar, bar na bazenu, igralište za decu, čuvanje dece, golf tereni i veliki izbor aktivnosti iz programa animacije za odrasle i decu. Kompleks je poznat po dobro organizovanim sportskim aktivnostima i animaciji kao i po odličnim a-la-carte restoranima kojih unutar resorta ima oko 20.

USLUGA
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po pincipu švedskog stola, samposluživanje.

Cene

Program putovanja

Aranžman uključuje / isključuje

Mapa

Od  / po danu

Pošalji upit