Vi zamislite – mi ostvarimo!

KONCERT BEČKE FILHARMONIJE U PARKU ŠENBRUN

NEZABORAVNI SPEKTAKL!

Cena

Od

OD 229€
Trajanje od

3 dana / 2 noći

Polazak:

07.06.-09.06.2024.

Sadržaj

O putovanju

Beč je aktuelna predstoinica Austrije i nekadašnji glavni grad nekadašnje moćne austougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i Šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali: Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi. U Beču je zapravo sve posebno od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

KONCERT ČUVENE BEČKE FILHARMONIJE se ubraja u vrhunske događaje Bečke koncertne scene. Park ispred bečkog dvorca Šenbrun će se pretvoriti u jedinstveni koncertni podijum na otvorenom. Čuveni orkestar želi time da bečlijama i svim turistima priredi jedinstveni događaj.

Plan i program

  1. dan 07. jun 2024. BEOGAD – NOVI SAD – BEČ. Sastanak putnika na parkingu Kuće Cveća u 05.30 časova. Polazak autobusa u 06.00 časova. Dolazak u Novi Sad oko 07.00 časova kod železničke stanice Lokomotiva. Vožnja teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Beč, panoramski obilazak grada autobusom sa vodičem (Opera, Folksgarten, muzej primenjene umetnosti, prirodnjački muzej, carska palata, parlament, Rathouse, gradska skupština, univezitet, Burgteatar, zavetna crkva, berza, muzejska četvrt, zgrada secesije, Karlova Crkva…). Smeštaj u hotel. Nakon odmora polazak autobusom do parka Šembrun i uživanje u koncertu. Povratak u hotel autobusom. Noćenje.
  2. dan 08. jun 2024. BEČ Doručak. Pešačka tura sa lokalnim vodičem starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv Stefana, trgovačke ulice Ketner i Graben. Slobodno vreme za uživanje u nekom od bečkih kafea ili pak možete probati čuvenu Saher tortu. U 14.00 časova odlazak na fakultativni izlet u Parndorf. Noćenje.
  3. dan 09. jun 2024. BEČ – NOVI SAD – BEOGRAD Doručak. Odjava i slobodno vreme do 14h. Vožnja kroz Austriju, Mađarsku i Srbiju. Dolazak u Novi Sad i Beograd na mesto sastanka u večernjim časovima. Kraj programa.

Cene i smešaj

OPIS HOTELA:

HOTEL LEONARDO OTTO-WAGNER 3*

(Graumanngasse 3-5, 1150 Wien, https://www.leonardo-hotels.de/vienna/leonardo-hotel-vienna-otto-wagner )

Hotel se nalazi u blizini Šenbruna i fabrike čokolade, na 4km od samog centra grada. Odlično je povezan prevozom (300m od autobuske stanice “Stiergasse” i na 400m od metro stanice “Gumpendorfer Strasse”. Otvoren je 2022. Godine, i u svom sastavu ima moderno opremljene sobe za jednu, dve ili tri osobe. Sve sobe u svom sastavu imaju francuski ili dva odvojena ležaja (za treću odraslu osobu se dodaje pomoćni ležaj), Wi- Fi internet, klima uređaj, sef, mini bar (uz doplatu), SAT TV, kupatilo sa fenom. Svojim gostima nudi moderan bar, restoran, besplatan Wi-Fi internet. Parking u sklopu hotela je na upit i uz doplatu.

Aranžman sadrži

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj u jednokrevetnim (NA UPIT), dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelima  3* i 4* sa uključenim doručkom (švedski sto), prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, razgledanje prema programu putovanja i transfer od hotela do parka Šembrun na koncert, organizaciju putovanja i usluge lokalnog vodiča i vodiča pratioca.

Aranžman ne sadrži:

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

Putno zdravstveno osiguranje. Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete kupiti u poslovnicama Vos Travel, osiguravajuće kuće Triglav, Fakultativni izlet u Parndorf 15 EUR po osobi, individualni troškovi.

Načini plaćanja

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dan pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
  3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
  4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.u mesecu. Poslednja rata ne može dospeti kasnije od 20.12. tekuće godine.
  5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a

Vos Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

Važne napomene

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka).

Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Vos Travel. Agencija Vos Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Vos Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza autobusom, parkinga, ulaznica, vodiča. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putinika i u slučaju promene cena na lokalitetima. Organizator ne snosi odgovornost promene cene ulaznica u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo korekcije cene, odnosno više cene u odnosu na zainteresovan broj putnika koji isti nisu u obavezi da prihvate. Izvršilac usluga na odredištu je ino partner.

Agencija ne snosi odgvornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. Cena je podležna promeni.

Za realizaciju ovog putovanja minimalni broj putnika je 40. U slučaju manje prijavljenog broja putnika, agencija zadržava pravo korigovanja cene ili otkazivanja aranžmana, najkasnije do 5 dana pred put. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja 470000057772 od 01.10.2023. osiguravajuće kompanije „Triglav osiguranje“ iz Beograda na tel. (+381) 011/33-05-100, office@triglav.rs, Milutina Milankovica 7a, 11070 N. Beograd (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnažne i izvršne sudske presude, odnosno odluke. arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima .

 Licenca kategorije A, OTP 67/2022 od 21.10.2022. Uz ovaj program važe opšti uslovi turističke agencije Vos Travel d.o.o koji su sastavni deo programa putovanja.

 Program broj 1 od 22.01.2024.