Vi zamislite – mi ostvarimo!

Prevoz putnika

Prevoz putnika Autobusom

Organizujte svoje putovanje tako da ne razmišljate o prevozu. Luksuzna vozila Terra Travel agencije možete iznajmiti po najpovoljnijim uslovima i cenama. Na raspolaganju su vam modeli autobusa, minibuseva i kombija najviše turističke klase, sa svom pratećom opremom.

Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika i rentiranju vozila čine Terra Travel jednom od najpouzdanijih beogradskih agencija za sva vaša putovanja u Srbiji i Evropi.

Najam vozila sa profesionalnim vozačima

Naše autobuse možete iznajmiti isključivo sa uslugom profesionalnih vozača Terra Travel-a. Bez obzira da li organizujete turističku manifestaciju, ekskurziju ili porodično letovanje, vaše je samo da odredite dan putovanja, a mi ćemo se pobrinuti da udobno i bezbedno stignete do željene destinacije.

Prevoz putnika Kombijem

Najam minibusa podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami odredjujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Ukoliko ste zainteresovani za rentiranje vozila, molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cene (datumu polaska, datumu povratka, broju putnika, destinaciji do koje se putuje, planiranoj dužini putovanja, uslovima koje bi ste obezbili vozacu u slučaju višednevnog najma vozila, načinu plaćanja…).

Cenu,kao i ostale uslove za realizaciju najma odredjujemo tek kada znamo sve parametre koji utiču na odredjivanje istih. Terra Travel radi od 00 do 24h, te nas stoga možete kontaktirati u svako doba ili popunite formu ispod.